Γλυκό γιαουρτιού με τζέλι και κομπόστα
Υλικά
500 gr στραγγιστό γιαούρτι
1 Κομπόστο ροδάκινο ή ανανά ή ότι θέλουμε
2 φακελάκια τζέλι ίδια γεύση με τα φρούτα
2 ποτήρια νερό
Εκτέλεση
Σε μπολ βάζουμε
το στραγγισμένο γιαούρτι. Ψιλοκόβουμε τα φρούτα από την κομπόστα και κρατάμε το
ζουμί. Διαλύουμε το τζέλι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, μόνο που
βάζουμε 2 ποτήρια νερό συν 1 ποτήρι με το ζουμί της κομπόστας. Το προσθέτουμε
στο γιαούρτι, τα ανακατεύουμε όλα μαζί , φρούτα, γιαούρτι και τζέλι κι
αδειάζουμε το μείγμα σε μία φόρμα, pyrex ή σε μπολ. Το τοποθετούμε στο ψυγείο
να κρυώσει και να πήξει.
* Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εκτός από
ροδάκινο, ανανά, βερίκοκο κι άλλα φρούτα της αρεσκείας μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου