ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015


Τορτελίνια με λιαστές ντομάτες και γαρίδες

Υλικά:
230 gr τορτελίνια
νερό, για βράσιμο
2 κουτάλια  σούπας ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
115 gr ξεφλουδισμένες γαρίδες, πασπαλισμένες με μία πρέζα αλάτι και μαύρο πιπέρι
115 gr λιαστές ντομάτες σε λάδι
2 κουτάλια σούπας λευκό κρασί
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο μαϊντανό

Εκτέλεση:
Βράζουμε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι και προσθέτουμε το ελαιόλαδο, σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 10 δευτερόλεπτα πριν ρίξουμε τις γαρίδες. Μαγειρεύουμε τις γαρίδες μέχρι η επιφάνεια τους να ασπρίσει, προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί πριν προσθέσουμε τα τορτελίνια. Προσθέτουμε το λευκό κρασί και το αλάτι, ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τον μαϊντανό, ανακατεύουμε. Σερβίρουμε αμέσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου