ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015


Πικάντικες φτερούγες κοτόπουλου με μέλι

Υλικά
1 ποτήρι ντοματόπαστα
1 ποτήρι νερό
1/2 ποτήρι  μέλι
 ½ κουταλιά της σούπας πολτοποιημένο σκόρδο (προαιρετικό)
Φτερούγες κοτόπουλου


Εκτέλεση
Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε τη ντοματόπατσα, το νερό, το μέλι και το σκόρδο και τα βράζουμε για λίγα λεπτά. Προσθέστε τις φτερούγες στην κατσαρόλα, μειώστε την ένταση της φωτιάς, σκεπάστε και μαγειρέψτε για 5 λεπτά. Βγάλτε το καπάκι και μαγειρέψτε για άλλα 20 λεπτά. Μεταφέρετε τις φτερούγες σε μία πιατέλα, δυναμώστε τη φωτιά και συνεχίστε το βράσιμο μέχρι να μειωθεί η ποσότητα της σως. Περίπου για 10 λεπτά. Προσθέστε Tabasco εάν σας αρέσουν τα spicy (εάν όχι παραλείψτε αυτό το βήμα) αλάτι και πιπέρι. Προσθέστε τις φτερούγες και πάλι στην κατσαρόλα με τη σώς. Σε μία ψησταριά ψήστε τις φτερούγες για 5 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανές ή στο φούρνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου