CHEESECAKE ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ ΚΑΙ ΛΑΙΜ
ΥΛΙΚΑ
200 gr ΜΠΙΣΚΟΤΑ DIGESTIVE AΛΕΣΜΕΝΑ
50 gr ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ
100gr ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
400gr ΤΥΡΙ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ Η ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ
40 gr ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
ΧΥΜΟΣ ΑΠΟ 1 ΛΑΙΜ
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 2 ΛΑΙΜ
ΓΙΑ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ ΞΥΣΜΑ ΛΑΙΜ (ΛΕΜΟΝΙ ΠΡΑΣΙΝΟ)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΤΑ ΑΛΕΣΜΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΕ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗ ΦΟΡΜΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΠΙΕΖΩ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΑΣΗ. ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ Η ΒΑΣΗ.ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΤΟ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ Η ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ, ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ, ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΛΑΙΜ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ. ΑΠΛΩΝΩ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ . ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΤΟ CHEESECAKE ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ.
ΓΑΡΝΙΡΩ ΜΕ ΞΥΣΜΑ ΛΑΙΜ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου