ΚΑΡΥΔΟΤΟΥΡΤΑ
ΥΛΙΚΑ
7 ΑΥΓΑ
1 3/4 ΠΟΤΗΡΙΟΥ ΑΛΕΥΡΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
1 1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΚΟΥΝΕΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ
1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΚΟΥΝΕΣ ΚΑΡΥΔΙΟΥ
2 1/2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ BAKING POWDER
ΛΙΓΟ ΚΟΝΙΑΚ
ΛΙΓΟ ΡΟΔΟΣΤΑΓΜΑ
3/4 ΠΟΤΗΡΙΟΥ ΒΟΥΤΥΡΟ SPRY
1 ΠΟΤΗΡΙ ΖΑΧΑΡΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΖΑΧΑΡΗ
2 ΜΕ 3 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΛΕΜΟΝΙ
ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ
1 ΣΑΝΤΙΓΥ ΜΟΡΦΑΤ
5 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΚΟΝΗ
3 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΚΑΟ
1/2 ΦΛΥΝΤΖΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΥΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΥΓΩΝ. ΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΕΝΑΛΛΑΞ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΕ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ ΤΑΨΙ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ. ΟΤΑΝ ΨΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΛΑΣΟ ΣΤΟΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕ ΚΑΡΥΔΟΚΟΥΝΕΣ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου