ΑΝΑΡΟΠΙΤΑ
ΥΛΙΚΑ
2 ΚΙΛΑ ΑΝΑΡΗ ΦΡΕΣΚΑ ΑΝΑΛΑΤΗ
3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
8 ΑΥΓΑ
2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ
1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΑΛΕΥΡΙ
2 ΚΟΤΑΛΑΚΙΑ BAKING POWDER
ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
ΣΙΣΑΜΙ ΓΙΑ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΜΑΣ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΣΑΜΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ. ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ. ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΛ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΗ ΜΕ ΠΙΡΟΥΝΙ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΣΑΜΙ) ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΛΕΙΟ ΜΕΙΓΜΑ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΙΣΑΜΙ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ ΚΑΛΑ Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΓΛΥΚΟ!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου