ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΑΛΕΥΡΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ
1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΑΝΑΛΑΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
4 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ
2 ΑΥΓΑ
1 ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ ΒΑΝΙΛΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
300ml ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
250 gr ΤΥΡΙ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ
1/3 ΠΟΤΗΡΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ
1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΒΑΝΙΛΙΑ
4 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΥΜΗΣ : ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ, ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ, ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΡΥΖΙΑΖΕΤΕ ΤΡΙΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΨΙΧΟΥΛΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΖΥΜΗ ΑΦΡΑΤΗ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΕ PYREX ΓΙΑ ΤΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ. ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΜΙΣΗΣ: ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΣ ΜΕΙΓΜΑ. ΒΑΖΕΤΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΚΑΛΑ. ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου