ΓΑΛΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΑΝΑΡΗ
ΥΛΙΚΑ
10 ΠΟΤΗΡΙΑ ΓΑΛΑ
2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
4 ΠΟΤΗΡΙΑ ΑΝΑΡΗ ΑΝΑΛΑΤΗ ΛΙΩΜΕΝΗ
2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΑΠΗΡΑ (ΑΛΕΣΜΕΝΗ)
4 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΑΝΕΛΑ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΝΘΟΝΕΡΟ
4 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΒΟΥΤΥΡΟ ΑΝΑΛΑΤΟ
4 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ BAKING POWDER
12 ΑΥΓΑ
1 ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ
ΚΑΝΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΖΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ. ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΗ, ΤΗΝ ΚΑΠΗΡΑ, ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ, ΤΟ ΑΝΘΟΝΕΡΟ, ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ BAKING POWDER. ΧΤΥΠΑΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΑΥΓΑ, ΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ. ΣΤΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ ΤΑΨΙ, ΤΟ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ. ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΨΗΝΕΤΕ ΓΙΑ 1 1/2 ΩΡΑ. ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΛΙΓΟ, ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΤΕ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου