ΑΝΑΡΟΚΡΕΜΑ
ΥΛΙΚΑ
1 ΚΙΛΟ ΑΝΑΡΗ ΑΝΑΛΑΤΗ
1 ΛΙΤΡΟ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
2/3 ΠΟΤΗΡΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
1/4 ΠΟΤΗΡΙΟΥ ΑΝΘΟΝΕΡΟ
1/2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑ
3 ΜΠΑΡΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ
ΜΕΛΙ
ΚΑΡΥΔΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΣΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΠΙΡΟΥΝΙ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΤΟ ΑΝΘΟΝΕΡΟ, ΤΗ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΑΝΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ. ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ ΣΤΟ PYREX ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΗ ΜΙΣΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΡΕΜΑ. ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΙ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου