CHEESECAKE ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ
ΥΛΙΚΑ
1 ΠΑΚΕΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΧΟΝΤΡΟΑΛΕΣΜΕΝΑ
1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΑΝΑΛΑΤΟ
3 ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ
250ml ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
1/3 ΠΟΤΗΡΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
250gr ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΛΙΩΜΕΝΗ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΚΟΠΑΝΙΣΜΕΝΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
100gr ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
100gr ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
1 - 2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΟΥΙΣΚΙ
ΛΙΓΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΝΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΜΕΙΓΜΑ. ΣΤΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ PYREX ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΝΕΤΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ PYREX ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΟΥΝ. ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΗ ΛΙΩΜΕΝΗ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΚΑΛΑ. ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΟΥΜΕ ΜΕ ΞΥΛΙΝΗ ΚΟΥΤΑΛΑ. ΣΤΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 6 ΩΡΕΣ. ΠΡΙΝ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΤΟ CHEESECAKE ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΒΡΑΣΕΙ ΤΗ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ Η ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΟΥΙΣΚΙ. ΤΗΝ ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ CHEESECAKE ΓΑΡΝΙΡΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου