Χαλβάς με ινδοκάρυδο
Υλικά:
4 ποτήρια νερό
2 ποτήρια ζάχαρη
150gr βούτυρο Spry
250gr Σιμιγδάλι χονδρό
150gr Ινδοκάρυδο
Μία πρέζα αλάτι
Εκτέλεση :
Βράζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό, τη ζάχαρη και το βιτάμ. Προσθέτουμε κατόπιν το σιμιγδάλι σιγά σιγά προσέχοντας να μην σβωλιάσει καθώς ανακατεύουμε. Μόλις πήξει λίγο, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το μισό ινδοκάρυδο. Το ανακατεύουμε καλά και το αραδιάζουμε αμέσως σε ένα ταψί. Το πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο ινδοκάρυδο και το αφήνουμε να κρυώσει, οπότε και το κόβουμε σε όποιο σχήμα θέλουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου