ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

 
Τορτελίνια με σπανάκι


Υλικά
Μισό κιλό τορτελίνια με τυρί
Μισό κιλό σπανάκι
Μισό ποτήρι  γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
Μοσχοκάρυδο
Λίγο ελαιόλαδο
300 γραμμάρια φέτα
300 γραμμάρια κεφαλογραβιέρα


Εκτέλεση
Τρίβουμε τα τυριά και τα ανακατεύουμε με το σπανάκι.
Σε ένα πυρίμαχο σκεύος ρίχνουμε τα βρασμένα τορτελίνια, προσθέτουμε το σπανάκι με το τυρί, το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι, το μοσχοκάρυδο και λίγο ελαιόλαδο.
Τα ανακατεύουμε ώστε να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και ψήνουμε για μισή ώρα περίπου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου