Τορτελίνια με σπανάκι
Υλικά
Μισό κιλό τορτελίνια με τυρί
Μισό κιλό σπανάκι
Μισό ποτήρι γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
Μοσχοκάρυδο
Λίγο ελαιόλαδο
300 γραμμάρια φέτα
300 γραμμάρια κεφαλογραβιέρα
Εκτέλεση
Τρίβουμε τα τυριά και τα ανακατεύουμε με το σπανάκι.
Σε ένα πυρίμαχο σκεύος ρίχνουμε τα βρασμένα τορτελίνια, προσθέτουμε το σπανάκι με το τυρί, το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι, το μοσχοκάρυδο και λίγο ελαιόλαδο.
Τα ανακατεύουμε ώστε να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και ψήνουμε για μισή ώρα περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου