Γλυκό με ανανά γιαουρτι και κρέμα γάλακτος
Υλικά:
750 gr στραγγιστό γιαούρτι
500 gr σαντιγί
2 κονσέρβες ανανά μεσαίου μεγέθους (ή μια για στόλισμα)
Αμυγδαλόκουνες (1 ποτήρι)
Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο μίξερ το γιαούρτι για 2 λεπτά. Προσθέτουμε τη σαντιγί.
Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθούν. Ρίχνουμε μέσα σ' αυτό το μείγμα
τον ανανά ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε με το κουτάλι.Αδειάζουμε το μείγμα σε
ένα μπολ. Το στρώνουμε καλά.Γαρνίρουμε με φέτες και κομμάτια ανανά και με
αμύγδαλα ή καρύδια τριμμένα. Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για 4-5 ώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου