ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015



Γλυκό με ανανά γιαουρτι και κρέμα γάλακτος
Υλικά: 

750 gr στραγγιστό γιαούρτι

500 gr σαντιγί

2 κονσέρβες ανανά μεσαίου μεγέθους (ή μια για στόλισμα)

Αμυγδαλόκουνες  (1 ποτήρι)

Εκτέλεση: 

Χτυπάμε στο μίξερ το γιαούρτι για 2 λεπτά. Προσθέτουμε τη σαντιγί. Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθούν. Ρίχνουμε μέσα σ' αυτό το μείγμα τον ανανά ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε με το κουτάλι.Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ. Το στρώνουμε καλά.Γαρνίρουμε με φέτες και κομμάτια ανανά και με αμύγδαλα ή καρύδια τριμμένα. Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για 4-5 ώρες.




Bottom of Form
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου