ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015


Ψάρι φιλέτο με πιπέρια και λαχανικά στη λαδόκολλα

Υλικά
4 φιλέτα γλώσσα ή άλλο ψάρι
2 πιπεριές κομμένες
1 κρεμμύδι χοντροκομμένο
1 πατάτα κομμένη κύβους
1 καρότο κομμένο σε λεπτές ροδέλες
4 κουτάλια σούπας ελαιόλαδο
4 κουτάλια σούπας λευκό κρασί
Χυμός από λεμόνι
Αλάτι - πιπέρι

Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά. Σβήνουμε με κρασί και ανακατεύουμε
Σε τέσσερα κομμάτια λαδόκολλα στρώνουμε τα λαχανικά και από πάνω τοποθετούμε τα ψάρια. Αλατοπιπερώνουμε και κλείνουμε σε πακέτο. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μισή ώρα. Σερβίρουμε με λεμόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου