ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015


Ασιατικό Κοτόπουλο

Υλικά:
2 στήθη κοτόπουλο χωρίς πέτσα
30
gr
πιπερόριζα σε σκόνη
20
gr κάρυ 
4 κουτάλια σούπας  χυμό μοσχολέμονου
Ξύσμα ενός λεμονιού
4 κουτάλια σούπας νερό
4  κουτάλια σούπας βούτυρο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Κόβουμε τα φιλέτα κοτόπουλου σε λωρίδες, βάζουμε σε ένα τηγάνι το βούτυρο να κάψει και στη συνέχεια προσθέτουμε το κοτόπουλο και το ψήνουμε για 3 λεπτά. Ρίχνουμε την πιπερόριζα, το κάρυ και το ξύσμα λεμομιού, και τα αφήνουμε όλα μέσα στο τηγάνι για άλλα 4-5 λεπτά.Τέλος, προσθέτουμε τον χυμό λέμονιου, το νερό, λίγο αλάτι και πιπέρι, και ανακατεύουμε. Τα φιλετάκια κοτόπουλο Asian,  είναι έτοιμα για σερβίρισμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου