Γιαουρτογλυκό
Υλικά
2 κουτιά μπισκότα πτι- μπερ
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
2 ποτήρι γάλα
200 gr ζάχαρη
10 κουτάλια σούπας corn flour
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τα μπισκότα σε μια κατσαρόλα και ανακατεύουμε μέχρι να βράσει η κρέμα. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα στη φωτιά για 2 λεπτά ακόμα. Στρώνουμε σε ένα μεσαίο ταψί τα μπισκότα. Αδειάζουμε από πάνω τη ζεστή γιαουρτόκρεμα και απλώνουμε ομοιόμορφα. Σπάμε όσα μπισκότα έχουν περισσέψει και τα πασπαλίζουμε επάνω στην κρέμα. Βάζουμε στο ψυγείο, αφού κρυώσει καλά, χαράζουμε με οδηγό τη βάση των μπισκότων και σερβίρουμε σκέτα ή με κάποια μαρμελάδα ή μέλι και καρύδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου