Frozen
Yogurt
Υλικά:
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
200 gr ζάχαρη
2 βανίλιες
Βάλτε τα υλικά σε ένα βαθύ μπολ και με ένα μίξερ ανακατέψτε για περίπου 10 λεπτά. Βάλτε το μείγμα για μία ώρα περίπου στο ψυγείο. Μόλις το βγάλετε, επαναλάβετε το ανακάτεμα ώστε η ζάχαρη να έχει διαλυθεί τελείως. Βάλτε το μείγμα σας στην κατάψυξη και αφήστε το να παγώσει. Όταν μετά από κάποιες ώρες είναι έτοιμο, πριν το σερβίρετε αφήστε το ένα πεντάλεπτο σε θερμοκρασία δωματίου. Συνδυάστε το με ότι τραβάει η όρεξή σας, φρούτα σοκολάτα, ξηρούς καρπούς και απολαύστε το! Τόσο απλά!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου