Κρέμα σοκολάτας με καρύδα και φράουλες
Για την κρέμα
750ml γάλα καρύδας
120 gr ζάχαρη
100 gr σοκολάτα γάλακτος
1 ½ φακελάκι ζελατίνη
Για τη διακόσμηση
διάφορα κόκκινα φρούτα (φράουλες, βατόμουρα κλπ) ή μάνγκο
Διαλύετε τη ζελατίνη σε μισό ποτήρι νερό. Σε μια κατσαρόλα, ρίχνετε το γάλα καρύδας και τη ζάχαρη και αφήνετε το μείγμα να πάρει μια βράση. Στη συνέχεια ρίχνετε τη ζελατίνη στο ζεστό μείγμα και ανακατεύετε μέχρι να λιώσουν. Προσθέτετε τη σοκολάτα γάλακτος και συνεχίζετε το ανακάτεμα μέχρι να λιώσει καλά και το μείγμα να γίνει ομοιογενές. Μοιράζετε το μείγμα σε ποτήρια και τα αφήνετε στο ψυγείο για να σταθεροποιηθεί το γλυκό. Όταν το ζελέ σοκολάτας παγώσει, γαρνίρετε με κόκκινα φρούτα, μάνγκο ή άλλα φρούτα εποχής και σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου