Σολομός με κρούστα από καρύδια
Υλικά:
1/2 ποτήριι τριμμένη φρυγανιά
1/2 ποτήρι καρύδια τριμμένα
1 φιλέτο σολομού
1/4 κουταλάκι γλυκού αλάτι
1/4 κουταλάκι γλυκού πιπέρι φρεσκοτριμμένο
3 κουτάλια σούπας φρέσκο χυμό από λεμόνι
Εκτέλεση:
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς . Σε ένα μικρό
μπολ, αναμιγνύετε τη φρυγανιά με τα καρύδια. Τοποθετείτε το φιλέτο σολομού σε
ένα μεγάλο ταψί, πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι και περιχύνετε το χυμό
λεμονιού. Από πάνω πασπαλίζετε με το μείγμα φρυγανιά- καρύδια και τοποθετείτε
το ταψί στο φούρνο, ψήνοντας για 15 λεπτά περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου