ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015


Nachos  με κοτόπουλο όγκρατέν

Υλικά
400 gr nachos
κλασικό (μόνο με αλάτι)
1 στήθος κοτόπουλο (βρασμένο)
200
gr
κρέμα γάλακτος
1 μικρή κονσέρβα καλαμπόκι
250
gr τυρί guda
ή όποιο άλλο τυρί θέλετε

Για τι σάλτσα
4 μεγάλες ντομάτες
2 πιπεριές κέρατο (η μια καυτερή) προαιρετικά
1/2 από 1 μικρο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση
Βάλτε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι όλα τα υλικά της σάλτσας και ψήστε τα σε μέτρια θερμοκρασία για 10 λεπτά.
Γυρίστε τα κατά διαστήματα για να ψηθούν από όλες τις μεριές. Αφαιρέστε τη φλούδα από τις ντομάτες, βάλτε τα όλα στο blender προσθέστε αλάτι, πιπέρι, χτυπήστε τα καλά. Βάλτε 2 κουταλιές ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα, προσθέστε τη σάλτσα και αφήστε να βράσει για 5 λεπτά και η σάλτσα είναι έτοιμη. Βάλτε σε ένα ταψί , τα μισά νάτσος. Προσθέστε τη μισή σάλτσα, φροντίστε να πάει παντού. Βάλτε το κοτόπουλο (κομμένο σε κομματάκια) το καλαμπόκι, τη κρέμα γάλακτος και λίγο από το τυρί, επαναλαμβάνετε άλλη μια φορά την ίδια διαδικασία και τελειώνετε με όλο το υπόλοιπο τυρί. Βάλτε το σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά. μέχρι να λιώσει το τυρί, βγάλτε το από το φούρνο και  σερβίρετε ζεστό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου