Πένες φούρνου με πεπερόνι
Υλικά
Πένες 500 gr
Ρεγκάτο 150 gr τριμμένο
Μοτσαρέλα 150 gr τριμμένη
Πεπερόνι 200 gr ψιλοκομμένο
Μαγιονέζα 2 κουτάλια σούπας
Γάλα 100 ml
1 Αυγό
Αλάτι - πιπέρι
Βράζουμε τις πένες σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία τους και τις σουρώνουμε. Τις βάζουμε σε ένα βαθύ μπολ και προσθέτουμε όλα τα υλικά μας και τα ανακατεύουμε εκτός από το γάλα και το αυγό. Κρατάμε λίγο τριμμένο τυρί και λίγες φέτες πεπερόνι κομμένες ροδέλες (περίπου 6-8). Αφού τα ανακατέψουμε όλα μαζί καλά τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί και πασπαλίζουμε με το τυρί που κρατήσαμε. Χτυπάμε το γάλα με το αυγό , περιχύνουμε και τέλος τοποθετούμε τις φέτες πεπερόνι (6-8 που κρατήσαμε) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 25 λεπτά στους 180 βαθμούς , μέχρι να ροδίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου