ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015


Σπιτικό παγωτό γιαούρτι πεπόνι

Υλικά 500 gr πεπόνι
150
gr ζάχαρη
2 κουτάλια σούπας μέντα ψιλοκομμένη
1 κουτάλια σούπας χυμό λεμόνι
2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών  250
gr

Εκτέλεση καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το πεπόνι. Το αναμιγνύουμε με τη ζάχαρη και τη μέντα και τα αφήνουμε έτσι για 1 ώρα. Μετά το βάζουμε σε
blender μαζί με το γιαούρτι και το χυμό λεμόνι και χτυπάμε καλά. Βάζουμε το μίγμα σε ένα σιδερένιο μπολ και το αφήνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες, χτυπώντας ξανά το μείγμα ανά μισή ώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου