ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015


Γαρίδες με φέτα

Υλικά:
10 γαρίδες μεγάλες
Μισό κιλό γαριδάκι
10 γαρίδες μεσαίες
1 - 2 σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Μισό κιλό τυρί φέτα τρίμμα
1 ψιλοκομμένη φρέσκια τομάτα
Ελαιόλαδο κατά βούληση
Αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση:
Βάζουμε σε μεγάλο τηγάνι ελαιόλαδο και τις γαρίδες τις μεσαίες και τις μεγάλες και τις σοτάρουμε. Αδειάζουμε σε μια πιατέλα. Βάζουμε στο τηγάνι, πάλι ελαιόλαδο και ρίχνουμε το σκόρδο, μέχρι να βγάλει όλα του τα αρώματα. Απομακρύνουμε το σκόρδο και στο αρωματισμένο λάδι, ρίχνουμε το κρεμμύδι και το γαριδάκι και μετά από λίγο, σβήνουμε με την τομάτα. Βάζουμε και τις υπόλοιπες γαρίδες απ΄ την πιατέλα, στο τηγάνι. Τις αφήνουμε να ψηθούν, αλλά σε καμιά περίπτωση, δεν πρέπει να λιώσουν. Τελειώνουμε με τη φέτα. Ρίχνουμε, επιπλέον λαδάκι πιτσιλιστά, αλάτι ελάχιστο (ίσως και να μην χρειαστεί καθόλου) και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου