Γλώσσα φιλέτο με σάλτσα
μουστάρδας
Υλικά
4 φιλέτα γλώσσας
2 κουτάλια σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
για τη σάλτσα μουστάρδας
4 κουτάλια σούπας βούτυρο
2 κουτάλια σούπας μουστάρδα
½ ποτήρι λευκό κρασί
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
ξύσμα από ½ λεμόνι
αλάτι,πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε πολύ καλά σε δυνατή φωτιά
ένα αντικολλητικό τηγάνι, βάζετε το ελαιόλαδο και τα φιλέτα, αφού πρώτα τα
αλατίσετε και να τα στεγνώσετε καλά με χαρτί κουζίνας. Ψήνετε για 3
λεπτά και τα φιλέτα γλώσσας είναι έτοιμα. Αφαιρέστε τα φιλέτα και βάλτε τα σε
μια πιατέλα. Στο ίδιο τηγάνι, βάλτε το βούτυρο, το ξύσμα λεμονιού και το κρασί
σε χαμηλή φωτιά. Πρόσθεστε τη μουστάρδα, λίγο αλάτι και πιπέρι και
ανακάτεψτε. Μετά από 2-3 λεπτά αποσύρετε από τη φωτιά, ρίξτε τον άνηθο ή
μαϊντανό και έτοιμη η σάλτσα σας. Περιχύστε με αυτήν τα φιλέτα και συνοδεύστε
με ολόκληρες baby πατατούλες με τη φλούδα, ψητές ή βρασμένες στον ατμό.4 φιλέτα γλώσσας
2 κουτάλια σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
για τη σάλτσα μουστάρδας
4 κουτάλια σούπας βούτυρο
2 κουτάλια σούπας μουστάρδα
½ ποτήρι λευκό κρασί
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
ξύσμα από ½ λεμόνι
αλάτι,πιπέρι
Εκτέλεση
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου