ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015


Γλυκό με σοκολάτα καρύδα και βρώμη

Υλικά:
1 ποτήρι φυστικοβούτυρο
1/2 ποτήρι μέλι
1/2 ποτήρι λάδι  
2 ποτήρια νιφάδες βρώμης
1 ποτήρι καρύδα
1/2 ποτήρι τεμαχισμένα καρύδια
1 1/4 ποτήρι σταγόνες μαύρης σοκολάτας
1  βανίλια

Εκτέλεση:
Λιώνουμε το φυστικοβούτυρο, το μέλι και το λάδι καρύδας σε μία μεσαία κατσαρόλα σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά. Ανακατεύουμε συχνά ως ότου το μείγμα λιώσει. Όταν λιώσει, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε μέσα και τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και όλα τα υλικά αναμειχθούν καλά. Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα ταψί. Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σκληρύνει η σοκολάτα, τουλάχιστον 3-4 ώρες. Κόβουμε σε 5 εκατοστών τετράγωνα κομμάτια. Το διατηρούμε στο ψυγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου