Μωσαικό με τζέλυ
Υλικά
4 φακελάκια τζέλυ (φράουλα, μπανάνα, πορτοκάλι, λεμόνι)
1 ζαχαρούχο γάλα
2 φακελάκια ζελατίνη σε σκόνη
Εκτέλεση
Διαλύουμε το κάθε τζέλυ
σε 1 ποτήρι βραστό νερό. Αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσουν εντελώς (καλύτερα από
την προηγούμενη μέρα).Τα ξεφορμάρουμε και τα κόβουμε σε τετράγωνα. Τα ανακατεύουμε και τα ρίχνουμε σε pyrex. Σε μισό ποτήρι κρύο νερό διαλύουμε τις
ζελατίνες.Διαλύουμε το ζαχαρούχο σε 1 1/2 ποτήρι ζεστό νερό και προσθέτουμε σ'
αυτό τις διαλυμένες ζελατίνες.Μόλις κρυώσει ρίχνουμε το μείγμα στη φόρμα και παγώνουμε στο ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου