Thai Chicken
Eύκολο φαγητό με λίγες
θερμίδες
2 κουταλάκια γλυκού ελαιόλαδο
2 – 3 στήθη κοτόπουλου
1/2 ποτήρι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1/4 ποτήρι κόλιαντρο
1 κουταλάκι γλυκού σκόνη σκόρδου
1 κουταλάκι γλυκού τζίντζερ
3 σκελίδες σκόρδο
1 μεγάλη κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
1 κουταλιά σούπας ψημένο σουσάμι
μαρούλι
Εκτέλεση:
Ανακατέψτε το σκόρδο σε σκόνη και το τζίντζερ και
πασπαλίζετε το κοτόπουλο. Βάζετε λάδι σε ένα τηγάνι και μόλις ζεσταθεί σοτάρετε
το κοτόπουλο. Μόλις αρχίζει να ψήνεται, ρίχνετε το ψιλοκομμένο σκόρδο, τη
πιπεριά και τα κρεμμύδια και μαγειρεύετε για δύο λεπτά. Ύστερα προσθέτετε τη
σάλτσα σόγιας και ανακατεύετε. Στη συνέχεια, μεταφέρετε σε ένα μπολ μαζί με
μαρούλι και πασπαλίζετε με σουσάμι και κόλιαντρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου