Χοιρίνά φιλετάκια με γιαούρτι και μουστάρδα
Υλικά800 gr χοιρινά φιλετάκια (ψαρονέφρι) κομμένο σε χοντρές φέτες
2 κουτάλια σούπας ελαιόλαδο
4 κουταλάκια γλυκού μουστάρδα
250 gr στραγγιστό γιαούρτι
1 ποτήρι τριμμένη παρμεζάνα
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Κόψτε το χοιρινό σε χοντρές φέτες και τα αλατοπιπερώστε. Αλείψτε ένα ταψί με λίγο λάδι και βάλτε το κρέας σας. Ραντίστε το με λίγο λάδι. Καλύψτε το ταψί με λαδόκολλα και από πάνω βάλτε αλουμινόχαρτο. Ψήστε το στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο αφαιρέστε το κάλυμμα και αλείψτε το κάθε κομμάτι κρέατος με μουστάρδα και λίγο γιαούρτι. Πασπαλίστε με τριμμένη παρμεζάνα και βάλτε το στο φούρνο για 10 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
Κόψτε το χοιρινό σε χοντρές φέτες και τα αλατοπιπερώστε. Αλείψτε ένα ταψί με λίγο λάδι και βάλτε το κρέας σας. Ραντίστε το με λίγο λάδι. Καλύψτε το ταψί με λαδόκολλα και από πάνω βάλτε αλουμινόχαρτο. Ψήστε το στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο αφαιρέστε το κάλυμμα και αλείψτε το κάθε κομμάτι κρέατος με μουστάρδα και λίγο γιαούρτι. Πασπαλίστε με τριμμένη παρμεζάνα και βάλτε το στο φούρνο για 10 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου