ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016


Αναρόκρεμα

Υλικά:
1 κιλό αναρή ανάλατη
1 πακέτο μπισκότα σαβουαγιάρ
1
ποτήρι
αμύγδαλα ασπρισμένα και αλεσμένα
3/4 ποτηριού ζάχαρη άχνη
1/4 ποτηριού ανθόνερο
Λίγο φρέσκο γάλα για το ζύμωμα της αναρής
Κανέλα
500
gr
φρέσκα κρέμα
1 κουταλιά ανθόνερο
2 κουταλιές ζάχαρη άχνη για το κτύπημα της κρέμας


Εκτέλεση
Σε ένα πυρέξ τοποθετούμε ένα ένα τα μπισκότα τα οποία έχουμε βουτήξει σε γάλα και ανθόνερο. Βάζουμε σε ένα μπολ την αναρή, τη ζάχαρη άχνη, το ανθόνερο, το γάλα για να ζυμωθεί η αναρή και τα αμύγδαλα. Κρατάμε λίγα αμύγδαλα για να στολίσουμε από πάνω την κρέμα μας. Κτυπόύμε το μείγμα με την αναρή στο μίξερ σε μέτρια ταχύτητα και την τοποθετούμε πάνω από τα μπισκότα. Πασπαλίζουμε με κανέλα. Κτυπάμε τη φρέκα κρέμα με τη ζάχαρη άχνη και τη στρώνουμε πάνω στην αναρή και σκορπούμε από πάνω τα αμύγδαλα. Τοποθετούμε στο ψυγείο. Απολαύστε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου