ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016


Aρωματική μανιταρόσουπα

Υλικά
500 gr  μανιτάρια (κατά προτίμηση λευκά)
λίγος μαϊντανός
μισό ξερό κρεμμύδι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
χυμός από ένα λεμόνι
1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ.
1 λίτρο νερό
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Ξεπλένετε τα μανιτάρια και τα κόβετε σε μικρά κομμάτια. Σε μια μικρή κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και σοτάρετε ελαφρώς. Ρίχνετε το μαϊντανό και τα μανιτάρια και σοτάρετε για λίγο όλα μαζί.
Προσθέτετε χλιαρό νερό χλιαρό, αλάτι, πιπέρι. Αφήνουμε να βράσει η σούπα μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια. Σε ένα μπολάκι στίβετε ένα λεμόνι και στο χυμό διαλύετε μια κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ. Όταν είναι σχεδόν έτοιμη προσθέτετε στην κατσαρόλα το μείγμα του λεμονιού και συνεχίζετε το ανακάτεμα μέχρι να δέσει η σούπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου