ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015


Κοτόπουλο με ρύζι
Υλικά:
1 Κοτόπουλο σε μερίδες
2 ποτήρια ρύζι για πιλάφι
2 κουτάλια σούπας βούτυρο
 ελαιόλαδο
αλάτι -  πιπέρι
5 ποτήρια νερό
Εκτέλεση:
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει. Προσθέτετε στο τηγάνι το ρύζι και το βούτυρο και συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλο 1 λεπτό. Προσθέτετε νερό αλάτι και πιπέρι και μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά σκεπάζοντας το τηγάνι με το καπάκι.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου