Κοτόπουλο με ρύζι
Υλικά:
1 Κοτόπουλο σε μερίδες
2 ποτήρια ρύζι για πιλάφι
2 κουτάλια σούπας βούτυρο
ελαιόλαδο
αλάτι - πιπέρι
1 Κοτόπουλο σε μερίδες
2 ποτήρια ρύζι για πιλάφι
2 κουτάλια σούπας βούτυρο
ελαιόλαδο
αλάτι - πιπέρι
5 ποτήρια νερό
Εκτέλεση:
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει. Προσθέτετε στο τηγάνι το ρύζι και το βούτυρο και συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλο 1 λεπτό. Προσθέτετε νερό αλάτι και πιπέρι και μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά σκεπάζοντας το τηγάνι με το καπάκι.
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει. Προσθέτετε στο τηγάνι το ρύζι και το βούτυρο και συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλο 1 λεπτό. Προσθέτετε νερό αλάτι και πιπέρι και μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά σκεπάζοντας το τηγάνι με το καπάκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου