ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015


Σαλάτα με καρπούζι φέτα και αγγουράκι

Υλικά
1 ποτήρι καθαρισμένο αγγουράκι  σε κύβους, χωρίς φλούδα
3  ποτήρια  καρπούζι σε κύβους, χωρίς τα κουκούτσια
1/2 ποτήρι φέτα σε κύβους
1 κουταλάκι γλυκού  φύλλα θυμαριού φρέσκου
1 κουταλια σούπας  μπαλσάμικο
1/4 κουταλάκι γλυκού αλάτι
1/4 κουταλάκι γλυκού  μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
φρέσκα φύλλα βασιλικού, για γαρνίρισμα (προαιρετικά)
 

Εκτέλεση


Σε μέτριο μπολ, ανακάτεψε απαλά το αγγούρι, το καρπούζι, τη φέτα, το θυμάρι, το ξίδι, το αλάτι και το πιπέρι. Γαρνίρισε με τα φύλλα του βασιλικού, αν τα χρησιμοποιήσεις, και σέρβιρε.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου