ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

 
ΧΟΡΤΟΠΙΤΑ
 
ΥΛΙΚΑ
 
 
ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ
 
6 ΠΟΤΗΡΙΑ ΑΛΕΥΡΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
 
1 ΠΟΤΗΡΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
 
1 ΠΟΤΗΡΙ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ
 
ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ
 
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
 
2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΣΠΑΝΑΧΙ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΟ
 
1 ΠΟΤΗΡΙ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΟ
 
1 ΠΟΤΗΕΙ ΔΥΟΣΜΟ ΦΡΕΣΚΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
 
1 ΠΟΤΗΡΙ ΡΟΚΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΗ
 
1 ΠΟΤΗΡΙ ΑΝΗΘΟ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΟ
 
1 ΠΡΑΣΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
 
ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
 
1 ΠΟΤΗΡΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
 
ΑΛΑΤΙ - ΠΙΠΕΡΙ
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 
ΖΥΜΗ
 
ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ, ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ.  ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΖΥΜΩΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΗ ΖΥΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ. ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΒΕΤΕ ΣΕ 3 ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣΣ ΤΟΥ ΤΑΨΙΟΥ.
 
ΓΕΜΙΣΗ
 
ΠΛΕΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΟΥΝ. ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΒΑΖΕΤΕ 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ  ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΕΤΕ ΤΟ ΠΡΑΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ. ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΛΥΜΜΕΝΑ ΧΟΡΤΑ.
 
ΑΝΟΙΓΜΑ ΦΥΛΛΟΥ
 
ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟΥ ΤΑΨΙΟΥ  ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ. ΒΑΖΕΤΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ. ΣΤΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΚΕΠΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ  ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΚΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΦΥΛΛΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ. ΧΑΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΕΙΦΕΤΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ. ΨΗΝΕΤΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ Η ΠΙΤΑ.
 
 
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου